Ο Ντούνης πάει για πρωτιά στις ασίστ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Ο Ντούνης πάει για πρωτιά στις ασίστ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntounisΉταν πολλά εκείνα τα (εντυπωσιακά) αγωνιστικά χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν στον Μάρκο Ντούνη και έσπευσαν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα. Ένα εξ αυτών και μάλιστα εκ των πλέον εντυπωσιακών, είναι ο τρόπος που ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αξιοποιεί τους συμπαίκτες του. Πέρυσι, μόλις στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην Σουπερλίγκα, ο Ντούνης ήταν ο πρώτος σε ασιστ παίκτης του Πανιώνιου, έχοντας δώσει τρια γκολ. Ενώ φέτος και πάλι είναι πρώτος στο σχετικό πίνακα, έχοντας δώσει επίσης τρεις ασίστ. Με τελευταία, το έτοιμο γκολ που έδωσε στο Λάζνικ, στην νίκη του Πανιωνίου μέσα στην Ριζούπολη.

Μάλιστα παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία η έφεση που έχει ο Ντούνης, στο να μοιράζει ασίστ, από το γεγονός πως είναι και ένας παίκτης που ξέρει και ο ίδιος να σκοράρει. Δισυπόστατη επομένως η προσφορά που μπορεί να έχει, στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X