«Βρήκαμε στην έρημο νερό και το χαρίσαμε στους άλλους»

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1085890Ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που η ΑΕΚ έχασε ένα ακόμα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι κιτρινόμαυρες έκαναν δώρο στον αντίπαλο την πρώτη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι σε όλα τα σετ μπήκαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους, έχοντας φτάσει μια ανάσα από την νίκη. Γιατί όταν φτάνεις πρώτος στους 18 πόντους, έχοντας μεγάλες διαφορές, θέλει πολλή προσπάθεια για να χάσεις τέτοιο ματς.

Μάλιστα το είπε και ο Γιάννης Νικολάκης κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ στις αθλήτριες του. «Δεν έχουμε μπει στο ματς, μας χάρισαν το πρώτο σετ». Ήταν τα λεγόμενα του προπονητή του Ολυμπιακού στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του δεύτερου σετ, κάτι που αποδεικνύει ότι στην ΑΕΚ δεν πίστεψαν ποτέ ότι θα πάρουν αυτό το παιχνίδι. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης στις αθλήτριες του μετά το τέλος του αγώνα. «Χάσαμε δικό μας ματς, τους δώσαμε τσάμπα νερό να πιουν, το οποίο βρήκαμε πρώτοι εμείς στην έρημο».

Μια αλήθεια που πονάει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο προπονητής της Ένωσης δεν μπορούσε να χωνέψει χθες το βράδυ πως η ομάδα του έχασε αυτό το ματς. Έχοντας καταφέρει η ΑΕΚ να βγάλει εκτός παιχνιδιού την Κις και έχοντας περισσότερα μπλοκ από τον αντίπαλο, που αυτός ο τομέας ήταν το μπλοκ του.

Οι κιτρινόμαυρες καλούνται να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τα Βριλλήσια. Και όταν καταφέρουν να επιστρέψουν θα σκεφτούν τον τρόπο που θα ψάξουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στις 23 Μαρτίου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X