Παπαφωτίου στο enwsi.gr: "Πολύ εύκολα "χαρίζουμε" τα παιχνίδια στον αντίπαλο"

Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Παρά τα λάθη που κάναμε, δείξαμε την ποιότητα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafwtiouΜετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό (5/3) ντέρμπι υπάρχει τεράστια απογοήτευση στις τάξεις της Ένωσης. Όχι μόνο από την ήττα αλλά κυρίως για τον τρόπο που ήρθε.

Η αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Αθηνά Παπαφωτίου έκανε δηλώσεις στο enwsi.gr και μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη, αλλά και για το τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι της η ομάδα για να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένες για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά κυρίως για τα σετ που “χαρίζουμε”. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Ενώ παίζουμε καλά, σε πολλά σημεία των σετ δεν είμαστε αποφασιστικές, δεν τελειώνουμε τους πόντους και “χαρίζουμε” εύκολα παιχνίδια. Στο τρίτο σετ προηγούμασταν με πολλούς πόντους, αλλά και στο πρώτο ήμασταν μπροστά. Εκεί που ελέγχουμε το παιχνίδι και όλα πάνε καλά, ξαφνικά σταματάμε. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε στην προπόνηση κυρίως. Τέλος πάντων. Τα πάντα κρίνονται στα Play Off, που έρχονται σε έναν μήνα περίπου και πρέπει να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να βελτιωθούμε».

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες την Κυριακή (9/3) κόντρα στα Βριλήσσια είπε: «Θα πρέπει να διαχειριστούμε τα κενά διαστήματα και να μάθουμε όταν είμαστε μπροστά στο σκορ να μη δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας παίρνει το παιχνίδι».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X