Να μην κάνουν άλλα "δώρα" και να κρατήσουν την ίδια "μαχητικότητα"

Να μην κάνουν άλλα "δώρα" και να κρατήσουν την ίδια "μαχητικότητα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Ο προπονητής  της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης διέκρινε στο σημερινό (5/3) παιχνίδι της Ένωσης δύο σημαντικά στοιχεία. Το ένα θέλει η ομάδα του να το “διαγράψει” και το άλλο να το διατηρήσει.

Το αρνητικό είναι τα ατομικά λάθη στο τέλος του πρώτου και ακόμα περισσότερο του τρίτου σετ. Στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη απογοήτευση όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τον τρόπο που ήρθε αυτή. Ο τεχνικός της Ένωσης στις τρεις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον επόμενο αγώνα με τα Βριλήσσια θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτόν τον τομέα για να μην γίνουν και άλλα “δώρα”.

Υπάρχει και ένα στοιχείο όμως που άρεσε στον προπονητή της ΑΕΚ και αυτό είναι η “μαχητικότητα” που έδειξαν οι παίκτριές του. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης θέλει η ομάδα του να κρατήσει αυτό το στοιχείο και στη συνέχεια. Άλλωστε στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα “δρόμο” και (όπως λένε) από αύριο (6/3) το μυαλό θα είναι μόνο στο ματς με τα Βριλήσσια.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X