Ιβάνοβα στο enwsi.gr: «Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το σενάριο της ήττας»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ivanovaΣε λίγες ώρες η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, έχοντας μπροστά της τον Ολυμπιακό. Οι κιτρινόμαυρες του Αποστόλη Οικονόμου προετοιμάστηκαν για την σημερινή σπουδαία αναμέτρηση και είναι έτοιμες να πάρουν την πρόκριση. Η Ισαβέλα Ιβάνοβα μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για το μεγάλο ντέρμπι, ξεκαθαρίζοντας τα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή.

«Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τελικό, αφού όποια ομάδα κερδίσει θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλο το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να αποφύγουμε την πίεση στο σερβίς και στην μπλοκ άμυνα. Έχουμε δουλέψει σε όλα τα τεχνικά στοιχεία του αγώνα».

Ο Ιβάνοβα πάντως θεωρεί ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει μεγάλο ρόλο η τακτική, αλλά το ποιος το θέλει πιο πολύ.

«Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια δεν κρίνονται σε απόλυτο βαθμό από τα τεχνικά στοιχεία. Το πάθος παίζει σημαντικό ρόλο και το ποιος θα δείξει μέσα στο γήπεδο ότι θέλει περισσότερο την πρόκριση. Σημασία δεν έχει πως θα παίξεις, αλλά αν θα κερδίσεις».

Σύμφωνα με την Ιβάνοβα το όπλο της ΑΕΚ είναι το καλό σέρβις. «Εμείς έχουμε αθλήτριες με καλό σερβίς. Αν καταφέρουμε να τους δυσκολέψουμε στην υποδοχή θα τις αναγκάσουμε να μην παίξουν γρήγορα στην επίθεση».

Η αθλήτρια της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται τίποτα, αφού στο μυαλό το δικό της αλλά και όλης της υπόλοιπης ομάδας δεν υπάρχει το σενάριο της ήττας. «Δεν φοβάμαι κάτι. Ελπίζω να εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Άγχος υπάρχει με την καλή έννοια, της ανυπομονησίας για την αναμέτρηση. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το σενάριο της ήττας. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη και θέλουμε να ξέρουμε στο τέλος, ότι προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X