Οικονόμου: "Θέλουμε το τρόπαιο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

οικονομου-αποστολοςΜιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε από την άποψη ότι απέμειναν λίγες ώρες για να δείξουν οι ίδιες οι ομάδες μέσα στο γήπεδο τι μπορούν να κάνουν. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου ισάξιες και ίσως θα ήταν ωραίο αυτός ο αγώνας να αποτελέσει τον τελικό της διοργάνωσης».

Όσο για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Εάν καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και βγάλουμε στο γήπεδο την προσωπικότητα που έχουμε ως ομάδα, τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Η ΑΕΚ έχει φτιαχτεί για να είναι έτοιμη και παρά το μικρό πλεονέκτημα έδρας που έχει ο Ολυμπιακός, θα πάμε για τη νίκη. Εάν βγάλουμε ηρεμία στο γήπεδο και έχουμε καλό σέρβις και υποδοχή, όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε το τρόπαιο και για να μπορέσουμε να το διεκδικήσουμε είναι μπροστά μας τρεις τελικοί, ξεκινώντας από αύριο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X