Να του "κλείσει" το σπίτι και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 (19:00 enwsi.gr)

Να του "κλείσει" το σπίτι και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 (19:00 enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (19:00 sportshero.gr-volleyball.gr-volleynews.gr/enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών. Μοναδικός στόχος της Ένωσης είναι να νικήσει τις “ερυθρόλευκες” ώστε να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Απόστολος Οικονόμου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας και έτσι θα παρατάξει την ομάδα με όλα του τα “όπλα”. Τις προηγούμενες ημέρες η αποστολή της ΑΕΚ προετοιμάστηκε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας το μυαλό αποκλειστικά στο συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα στην προχθεσινή (25/2) προπόνηση της Ένωσης έδωσε το παρών η έφορος της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Φένια Παπαγεωργίου, ενώ στη χθεσινή (26/2) ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος για να μιλήσουν στις παίκτριες της ΑΕΚ και να τις “ντοπάρουν” ψυχολογικά εν όψει Ρέντη. Αυτές οι ομιλίες δείχνουν και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Το κλειστό του Ρέντη αναμένεται να μην είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τις παίκτριες της ΑΕΚ μετά και από την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, τα “σίριαλ” με τις ανακοινώσεις και τα πολλά “επεισόδια” με το αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας και από ποιο σημείο. Βέβαια τεράστιο ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα καταφέρουν να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X