Κοτσάτος: «Δώστε τα όλα για την νίκη, το χρωστάμε στην ομάδα και στον κόσμο»

Κοτσάτος: «Δώστε τα όλα για την νίκη, το χρωστάμε στην ομάδα και στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΟ Κωνσταντίνος Κοτσάτος βρέθηκε πριν λίγη ώρα στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του βόλεϊ και έστειλε το μήνυμα ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των κοριτσιών, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της αναμέτρησης και μεταξύ άλλων ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση στο ματς.

“Θέλω να είστε συγκεντρωμένες και να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό. Η φιλοσοφία της νέας ΑΕΚ είναι να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και μόνο αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος να μπορεί να μας κερδίζει. Θέλω να τα δώσετε όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Το χρωστάμε στην ομάδα και στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Η δυναμική του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ είναι μεγάλη και την χρειαζόμαστε. Σαν διοίκηση είμαστε στο πλευρό σας”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X