Απίστευτο θράσος από διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη: «Φύγετε έχουμε καλέσει το 100» – «Το ξέρουμε»

Απίστευτο θράσος από διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη: «Φύγετε έχουμε καλέσει το 100» – «Το ξέρουμε»

Το απίστευτο θράσος διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής καταγράφηκε σε βίντεο κάμερας ασφαλείας σπιτιού στη Θέρμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του ΣΚΑΙ, οι διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια παραβιάζουν σπίτι στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε κοντινό δρόμο όπου εκεί τους περίμενε συνεργός τους με αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένεια μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού. Οι γείτονες που είδαν το σκηνικό φώναζαν “έχουμε καλέσει το 100, φύγετε τώρα”, γύρισαν με απάθεια και τους απάντησαν “το γνωρίζουμε”», ανέφερε η γυναίκα – θύμα διάρρηξης.

Μπαράζ διαρρήξεων το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X