Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Serie A (5/5)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Serie A (5/5)

Ντέρμπι για μια θέση στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι για μια θέση στο Champions League, ανάμεσα στην Ρόμα και την Γιουβέντους.

Κάλιαρι – Λέτσε 13:30

H Kάλιαρι παίζει στην έδρα της και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Λέτσε έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας το οποίο σίγουρα της επιτρέπει να είναι πιο χαλαρή από τους γηπεδούχους. Το κίνητρο σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,15 στην Novibet.

Εμπολι – Φροζινόνε 16:00

Δύο ομάδες ισόβαθμες οι οποίες βρίσκονται και αυτές στην μάχη της παραμονής και θέλουν την νίκη για να κρατήσουν αυτή την μικρή διαφορά που έχουν από την Ουντινέζε. Η Έμπολι έχει δείξει ένα πιο σταθερό πρόσωπο την φετινή χρονιά σε σχέση με την Φροζινόνε, της οποίας η άμυνα είναι από τις χειρότερες στο πρωτάθλημα. Και σε ένα παιχνίδι τόσο λεπτών ισορροπιών ίσως παίξει μεγάλο ρόλο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,35 στην Novibet.

Βερόνα – Φιορεντίνα 16:00

Η Φιορεντίνα έχει το μυαλό στη ρεβάνς με την Μπριζ, βέβαια δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με κόπωση αφού ο Ιταλιάνο αλλάζει πρακτικά όλη την ενδεκάδα. Η Βερόνα ψάχνει αποτέλεσμα σωτηρίας και θα πάρει περισσότερα ρίσκα από το αναμενόμενο, πάμε με το αμφίσκορο σε ένα ανοιχτό ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με το G/G σε απόδοση 1,84 στην Νovibet.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X