Λουτσέσκου: «Νίκη κόντρα σε μια ομάδα που τη βοηθάνε όλοι!»

Λουτσέσκου: «Νίκη κόντρα σε μια ομάδα που τη βοηθάνε όλοι!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε σόου πάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ακόμα σόου έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην ζούγκλα της Τούμπας. «Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός που λατρεύει να κάνει σόου μετά από κάθε μάτς με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NΟVA:

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου στο γήπεδο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, με πολλές μάχες, ένταση, όμορφες στιγμές, ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ. Δεν τα παρατάμε αυτό και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα και γενικότερα από τη σεζόν που διανύουμε, που είναι φανταστική, αλλά και περίπλοκη για εμάς.

Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, θα ξυπνήσουμε αύριο με μια φρεσκάδα για να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους.

Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια δε γίνεται πάντα να εμφανίζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια. Είχαμε την Ευρώπη ανάμεσα στα ματς των playoffs απέναντι σε ομάδες με εμπειρία, ταξίδια, να μην κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές στα κρεβάτια τους. Δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με άλλες ομάδες που αγωνίζονται συνεχώς στην Ευρώπη όπως η Μπριζ τα τελευταία 20 χρόνια.

Το έχω τονίσει πολλές φορές, αν θέλει κάποιος να μην το ακούσει δεν ξέρω τι να πω».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X