Φλαούνας στο enwsi.gr: "Μας ταιριάζουν πιο πολύ τα νοκ άουτ παιχνίδια"

Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΗ ΑΕΚ έχασε χθές (22/02) από τον Φοίνικα Σύρου στο τάι μπρέικ (2-3). Η Ένωση τις τελευταίες ημέρες έδωσε  δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με αποτέλεσμα να χάσει τη φρεσκάδα της και να κάνει εύκολα λάθη. Ένας από τους φετινούς στόχους των “κιτρινόμαυρων” ήταν να βρεθούν στην τετράδα της VolleyLeague, όμως μετά από αυτήν την ήττα  μοιάζει αβέβαιο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας μίλησε στο enwsi.gr για τον αγώνα της ομάδας του με τον Φοίνικα Σύρου και τη «φρεσκάδα» που έχασε από τους συνεχόμενους αγώνες, τον στόχο των «κιτρινόμαυρων» για την τετράδα, αλλά και για το διαφορετικό πρόσωπο της Ένωσης στα νοκ άουτ παιχνίδια.

«Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Ένα “ντέρμπι” όπως αρμόζει στη δυναμικότητα και των δύο ομάδων. Προηγηθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα, είχαμε όμως την ατυχία με τον Χόρχε Παγιάν (τραυματίστηκε) στο τέταρτο σετ και το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα των προηγούμενων παιχνιδιών. Οι τελευταίες είκοσι ημέρες με τα συνεχόμενα “ντέρμπι”, και τις εμβόλιμες αγωνιστικές μας κόστισε. Για αυτόν τον λόγο όσο προχωρούσε το παιχνίδι εμείς φαινόμασταν λιγότερο φρέσκοι και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό δεν καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς».

– Για τον στόχο της τετράδας μετά από αυτή την απώλεια βαθμών είπε:

«Η τετράδα για την ΑΕΚ έχει δυσκολέψει από τον πρώτο γύρο. Τα στραβοπατήματα είχαν γίνει και στον πρώτο γύρο, οπότε τώρα κυνηγάμε έναν πάρα πολύ δύσκολο στόχο. Ο στόχος αυτός δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τον συνδυασμό αποτελεσμάτων. Συνεπώς είναι λίγο ασαφής ο στόχος αυτός. Υπάρχουν όμως στόχοι που είναι στο χέρι μας, όπως είναι το Κύπελλο στην Καλαμάτα».

– Για την καλύτερη παρουσία της Ένωσης στα νοκ άουτ παιχνίδια από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είπε:

«Μας ταιριάζουν πιο πολύ τα νοκ άουτ παιχνίδια γιατί είναι στο χέρι μας να νικήσαμε ή όχι. Με έναν στόχο σε βάθος χρόνου δεν μας ταιριάζει αυτό, δεδομένου ότι είμαστε πίσω».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X