Φλαούνας: "Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Παγιάν"

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΟ προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του με τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ (2-3) και στάθηκε στον τραυματισμό του Χόρχε Παγιάν και στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Δυστυχώς μας στοίχισε ο τραυματισμός του Παγιάν στο τέταρτο σετ. Έγινε σε ένα κρίσιμο σημείο. Επέστρεψε βεβαίως στο ματς αφού πήραμε το πράσινο φως από τον γιατρό, αλλά ήταν φανερό πως ήταν επηρεασμένος. Στο τάι-μπρέικ δεν είχαμε φρεσκάδα για να το χτυπήσουμε. Τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια έπαιξαν τον ρόλο τους. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Να παίζουμε πάντα δυνατά και όποια ομάδα μας κερδίζει να το κάνει με ιδρώτα».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X