Τα «πειράγματα» μεταξύ δημοσιογράφων στις πρωινές εκπομπές για το 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Τα «πειράγματα» μεταξύ δημοσιογράφων στις πρωινές εκπομπές για το 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ δημοσιογράφων στις πρωινές εκπομπές ενημέρωσης, μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0, σχολίασαν σήμερα το πρωί οι παρουσιαστές στις πρωινές εκπομπές, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άκης Παυλόπουλος που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού δέχτηκε το πείραγμα από τον συμπαρουσιαστή του Δημήτρη Οικονόμου (που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού) Μάλιστα του έδειχνε διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από χτες το βράδυ, με τον Άκη Παυλόπουλο να αναφέρεται στο στοίχημα που έβαλε με τον Άρη Πορτοσάλτε, ότι «όποιος κερδίσει κερνάει».

Τα πειράγματα, δεν έλειψαν και στον OPEN, με τον Παναγιώτης Στάθης, σχολίασε στον συνάδελφό του Γιάννη Κολοκυθά το ντέρμπι, με τον τελευταίο, ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, να σχολιάζει: «Είχα δύσκολο βράδυ χτες, για άλλη μια φορά. Γενικώς, είναι δύσκολος ο Απρίλιος. Φάγαμε τρία μπαλάκια από την ΑΕΚ, να γουστάρουμε. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X