Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης βρήκαν τη θέση τους στο Μουσείο της ΑΕΚ! - Η τιμητική βράβευση στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης βρήκαν τη θέση τους στο Μουσείο της ΑΕΚ! - Η τιμητική βράβευση στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αποθέωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη από τους «ήρωες» της Νέας Υόρκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μουσείο της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον η τιμητική πλακέτα που δόθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη το 1995 από τους «ήρωες» του ΣΦ ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη.

Προς τιμήν του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και της αφοσίωσης του στην ΑΕΚ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αμερικής δώρησε στον ισχυρό άντρα την συγκεκριμένη πλακέτα.

Η ένταξη του ενθυμίου αυτού στο Μουσείο της ΑΕΚ αποτελεί συγκίνηση και περηφάνεια για τους ανθρώπους που μένουν στην Αμερική και στηρίζουν τους «κιτρινόμαυρους» εδώ και τόσα χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Μουσείο της ΑΕΚ:

Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης βρήκαν τη θέση τους στο Μουσείο της ΑΕΚ! - Η τιμητική βράβευση στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης βρήκαν τη θέση τους στο Μουσείο της ΑΕΚ! - Η τιμητική βράβευση στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)



Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X