Ω ρε αδερφέ Σέρχιο, ψυχή βαθιά!
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στέλνει ένα γράμμα στον Σέρχιο Αραούχο και τον ευχαριστεί γι' αυτή την τεράστια παράσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σε περίμενα, η αλήθεια είναι, να εμφανιστείς ξανά για να γίνεις ο σημαιοφόρος. Δεν σε περίμενα με τον ψυχισμό ενοχλημένο, μόνον εσύ μπορείς να ξέρεις το γιατί, να πατάς στα πόδια σου τόσο γερά και να εμπνέεις όλους. Δεν σε περίμενα, καμάρι της ΑΕΚ, καρδιά και ευλογία της, να βγαίνεις μπροστά και να κάνεις τη διαφορά.

Ξέρω καλά πόσο έχεις μοχθήσει για να είσαι αυτός που είσαι, για όσο μπορείς να προσφέρεις. Ξέρω καλά ότι πόνεσες και πήρες δύσκολες αποφάσεις, με την ΑΕΚ στο πλευρό σου σε αυτές. Ξέρω ότι κάτι μας φύλαγες για το τελος, αλλά δεν ξέρω αν το έχουμε δει ακόμα! Δεν ξέρω αν αυτό που έκανες το βράδυ της Τετάρτης, θα έχει συνέχεια. Ξέρω ότι αυτό το ανεπανάληπτο που είδα και ένιωσα, στις ψυχές μας μπορείς να το δώσεις πάνω απ’ όλους εσύ.

Ξέρω ότι σφίγγεις τα δόντια και προσπαθείς πολύ. Ξέρεις ότι σε αγαπάμε και στο αναγνωρίζουμε. Ξέρω ότι πέρασες δύσκολα και δεν ήσουν καλά για καιρό, ξέρεις ότι πάντοτε θα έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και στην ενδεκάδα μας. Ξέρεις ότι το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής. Ξέρεις ότι σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήθελε το πάθος και το πνεύμα σου γύρω από τους άλλους. Ξέρεις ότι τους ενέπνευσες όλους και ότι έκανες τη διαφορά. Ξέρω ότι σαν και σένα, δύσκολα θα βρω ξένους να αγαπούν αυτή την ομάδα τόσο πολύ.

Δεν ξέρω αν θα φύγεις ή αν θα μείνεις. Ξέρω ότι θα ήθελα να είσαι εδώ, για όσο θέλεις να παίζεις. Ξέρεις καλύτερα από μένα ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει και εσύ ο ίδιος να το θέλεις, βαθιά μέσα στην ψυχή σου. Δεν ξέρω αν μπορεί σε αυτή τη σχέση να παίξουν ρόλο τα χρήματα. Ξέρεις ότι δεν ήταν αυτά που σε τραβούσαν πάντα εδώ πίσω. Ξέρω ότι σε λατρεύουν όλοι και πώς για να μείνεις εδώ πρέπει να βάλεις κάτω τη λογική του μυαλού και του σώματός σου.

Μα ό,τι κι αν γίνει, αγαπημένε μας Σέρχιο, πάντοτε θα σ’ ευχαριστώ γιατί η ψυχή σου για την ΑΕΚ ήταν μόνιμα έξω από το σώμα σου. Στα πόδια σου, στα ποδοσφαιρικά παπούτσια σου. Έβαλες το σώμα σου, όλη σου την τέχνη και τη δύναμη, όλο το πάθος και την αυταπάρνηση για να φεύγει νικήτρια από τα γήπεδα. Νιώθω ευγνωμοσύνη! Δεν έχω γνωρίσει πολλούς σαν και σένα, θα είσαι πάντα ξεχωριστός.

Και σε τούτη, την κρίσιμη τελική ευθεία, θα είσαι αυτός που με την όμορφη τρέλα για την αληθινή αγάπη σου, θα την οδηγήσεις μέχρι το τέλος. Για να είναι εκείνη πρωταθλήτρια, για να είσαι εσύ αυτός που θα σηκώσει ξανά τον τρόπαιο. Και δεν θέλω να πούμε αντίο, ούτε εις το επανιδείν. Θέλω όταν σε βλέπω να λέμε… ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X