Ανάλυση: Τι βαθμούς χρειάζεται η ΑΕΚ για να κατακτήσει και αυτό το Πρωτάθλημα!

Ανάλυση: Τι βαθμούς χρειάζεται η ΑΕΚ για να κατακτήσει και αυτό το Πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό βήμα τίτλου έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάτησε στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναθηναϊκό με 3-0 κι έκανε σημαντικό βήμα για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν επιβλητική και τσάκισε τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας σε ένα «τρίποντο» που την φέρνει όλο και πιο κοντά με το back to back.

Η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται στους 75 βαθμούς και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Η Ένωση έχει πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από τον 2ο Παναθηναϊκό, με τα κριτήρια ισοβαθμίας να την ευνοούν καθώς η ΑΕΚ κλείδωσε το συγκεκριμένο μαξιλαράκι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι πρωτοπόροι βρίσκονται στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +8 από τον Ολυμπιακό οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο το οποίο θα το δώσουν μεταξύ τους.

Ανάλυση: Τι βαθμούς χρειάζεται η ΑΕΚ για να κατακτήσει και αυτό το Πρωτάθλημα!

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ

Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και το πρωτάθλημα είναι κυριολεκτικά στα… πόδια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ να χρειάζεται 5 βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το τρόπαιο!

Χρειάζεται να μην ηττηθεί στα δυο ερχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και να κάνει το καθήκον της την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Λαμία ώστε να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ένωση μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο για την ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα.


Η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League

1. ΑΕΚ 75
2.Παναθηναϊκός 71
3.ΠΑΟΚ 68
4.Ολυμπιακός 67
5. Άρης 46
6. Λαμία 35

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Κυριακή 28 Απριλίου

  • 19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τετάρτη 15 Μαΐου

  • 20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Κυριακή 19 Μαΐου

  • 20:00 ΑΕΚ-Λαμία

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X