Ελίασον: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου - Με έχει βοηθήσει πολύ ο Αλμέιδα»

Ελίασον: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου - Με έχει βοηθήσει πολύ ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε σε σουηδικό Μέσο ο Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Νίκλας Ελίασον να πετυχαίνει δυο γκολ, η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια κάνοντας σημαντικό βήμα τίτλου.

Ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης, μετά το ματς μίλησε στο σουηδικό aftonbladet.se, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη της καριέρας του ενώ μίλησε και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Υπήρχε απίστευτη πίεση στην Αθήνα όλη την εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλά και ήταν μια σημαντική νίκη. Οι φίλαθλοι έμειναν για αρκετή ώρα στο γήπεδο και μας αποθέωσαν.

Νομίζω ότι έχω κάνει μεγάλα βήματα στην ποδοσφαιρική μου εξέλιξη και πετυχαίνω πολλούς πόντους. Την κατατάσσω ως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου.

Στο 1-0 παίρνω την μπάλα από τον Πινέδα, μπαίνω μέσα από τα δεξιά και τελειώνω με το αριστερό. Ήταν ένα ωραίο γκολ.

Έχουμε αποκτήσει πολύ καλή θέση, αλλά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Υπάρχει πλήρης εστίαση σε αυτό.

Ο Αλμέιδα είναι ένας απίστευτα ικανός προπονητής και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ. Παίζουμε διασκεδαστικό ποδόσφαιρο με υψηλή πίεση. Έχει μέλλον!»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X