Κρίση στην Μπαρτσελόνα: Παραιτούνται μέλη του Δ.Σ. μετά την παραμονή Τσάβι!

Κρίση στην Μπαρτσελόνα: Παραιτούνται μέλη του Δ.Σ. μετά την παραμονή Τσάβι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπαρτσελόνα είναι αντίθετα με την παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά κρίνεται ανεπιτυχής για την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο, ο Τσάβι αποφάσισε τελικά να μείνει στην αγαπημένη του ομάδα.

Πρόκεται για μία ολική ανατροπή, καθώς ο Iσπανός προπονητής είχε ανακοινώσει στις 27 Ιανουαρίου 2024 ότι θα φύγει, λίγο μετά την «βαριά» ήττα από την Βιγιαρεάλ με 5-3.

Δύο μήνες αργότερα, υπήρξε επαναπροσέγγιση του ζητήματος και μετά την συνάντηση που είχε ο Τσάβι με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, και άλλα μέλη της διοίκησης αποφάσισε να μείνει καθώς έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο που έχει ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη δεν χαροποίησε άπαντες στον καταλανικό σύλλογο. Από ρεπορτάζ στην Ισπανία προκύπτει ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την παραμονή του Τσάβι.

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι η κρίση είναι τόσο μεγάλη στο εσωτερικό του συλλόγου, που τα συγκεκριμένα μέλη αναμένεται να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X