Δέλλας: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια καλή εικόνα και μέσω αυτής να παίρνουμε τους βαθμούς»

Δέλλας: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια καλή εικόνα και μέσω αυτής να παίρνουμε τους βαθμούς»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε για τον ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η σεζόν για τον ΟΦΗ, με τον Τραϊανό Δέλλα να ρίχνει το βάρος στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τους δημοσιογράφους της ομάδας στην καθιερωμένη συνάντηση της Τετάρτης, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά και τα δύο που απομένουν, όπως και για τους νεαρούς παίκτες των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:

Για τη βαθμολογική κατάσταση των play out και τα δύο τελευταία ματς: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα εκτός έδρας αγώνα τώρα και νομίζω όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν ήταν ο πιο κυνικός ο ΟΦΗ με τον ίδιο στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Βόλο: «Η εμφάνιση ήταν μεστή και στον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Ο Βόλος έχει ανέβει πολύ με τον Κόντη, ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο, έχει καλούς παίκτες και ήταν αήττητος μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι, οπότε αυτό δείχνει κάποια πράγματα. Έπρεπε να είμαστε όσο κυνικοί χρειάζεται ώστε να πάρουμε αυτό το ματς. Πάντα όμως κάνοντας πράγματα που εμείς θέλουμε ως ομάδα. Επομένως ήταν πολύ σημαντική η νίκη και το πως διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, χωρίς να κινδυνεύσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κομμάτι».

Για το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στην 11αδα στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Πάντα γίνονται αλλαγές, είτε στην αρχική 11αδα, είτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αξιολόγηση είναι μια καθημερινή διαδικασία, δεν είναι κάτι που προκύπτει από ένα αγώνα για να δεις πράγματα. Όπως και να ‘χει, αυτό που είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση και να έχουμε καλή εικόνα για να πάρουμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που μας χρειάζονται».

Αν θέλει να σχολιάσει τα αποτελέσματα των play outs και το βαθμολογικό όριο: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και δεν με απασχολεί κιόλας. Εμένα με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς καλύτερα».

Για τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, με αφορμή και την κατάκτηση του Youth League από τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι αυτές είναι περισσότερο συζητήσεις ενθουσιασμού. Έχω εξηγήσει ποια είναι η δική μου λογική, για τους μικρούς κάθε ομάδας. Σ’ αυτή θα βαδίσουμε και εμείς και έτσι θα πορευτούμε. Ήταν τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και τους πιτσιρικάδες, αλλά δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει αυτή την ομάδα και θα την ανεβάσει στην ανδρική επειδή πήρε το Champions League Νέων. Σίγουρα όμως υπάρχει μια ένδειξη ότι έχουν ταλέντο».

Για την αρνητική παράδοση στην έδρα του Αστέρα και το γεγονός ότι δεν έχει φέτος νίκη μακριά από το Ηράκλειο: «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά το θέμα είναι η εικόνα της ομάδας. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να έχουμε μια καλή εικόνα, να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέσα από αυτό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε το… ταμείο μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και θέλουμε αυτό να αποτυπώνεται στο γήπεδο για τον δικό τους σκοπό».

Για τις οδηγίες στον Μοσκέρα: «Σε όλα τα παιδιά λέω κάποια πράγματα, που θεωρώ ότι μπορούν να τους βοηθήσουν. Συμβουλές μέσα από την προπόνηση και ενδεχομένως τι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα. Και στον Νέιρα μίλησα. Είναι σε μια ηλικία που θα πρέπει να παίζει πιο απλά, να μην… κουβαλάει τόσο πολύ την μπάλα γιατί κουράζεται. Σε όλα τα παιδιά μιλάω και είναι πολύ σημαντικό ότι με όλους έχω καλή επικοινωνία».

Για τα πρώτα γκολ του Τοράλ στη Super League στο ματς με τον Βόλο, ενώ πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ: «Ο Τοράλ δεν είναι κομβικός για την ομάδα για τα γκολ που βάζει. Η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική. Μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη ανάπτυξη, να έχουμε παίκτη με ποιότητα που έχει τελική πάσα. Πολλές φορές μπορεί να μην βάζεις γκολ, αλλά κάνεις κινήσεις και να δίνεις πάσες, που δημιουργούν προϋποθέσεις για τους άλλους. Δεν είναι τα γκολ του Τοράλ, είναι η προσωπικότητα και η ποιότητα που έχει ως παίκτης. Αυτή την ποιότητα χρειαζόμαστε και για την χρειαζόμαστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο τρόπος που παίζει η ομάδα βοηθάει τον Τοράλ, όπως και όλα τα παιδιά. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει εφησυχασμός και το μεγαλύτερο λάθος θα είναι να εφησυχάσουμε. Καθημερινά υπάρχει δουλειά και βελτίωση. Αυτό πρέπει να κυνηγάμε και εμείς σαν προπονητές και οι ποδοσφαιριστές».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X