Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για τον Γιαμάλ

Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για τον Γιαμάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Λαμίνε Γιαμάλ, είναι το πρόσωπο των ημερών με την Παρί Σεν Ζερμέν να δίνει κοντά στα 200 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν απλώνει χρυσάφι στα πόδια του αστεριού της Μπαρτσελόνα, Λαμίνε Γιαμάλ και προσφέρει κοντά στην 200 εκατ. για να τον κάνει δικό της.

Πριν από μερικές ημέρες η ισπανική εφημερίδα Marca είχε γράψει για το έντονο ενδιαφέρον των Παριζιάνων για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν καθώς ο Τσάβι τον… έριξε στα βαθιά χρησιμοποιώντας τον με την πρώτη ομάδα.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Μπαπέ, η Παρί θέλει να κάνει ένα… μπαμ στην μεταγραφική αγορά με μια κίνηση όχι μόνο εντυπωσιασμού, αλλά και ουσίας.

Τώρα, η γαλλική εφημερίδα Le Parisien επιβεβαιώνει ότι ο Γιαμάλ είναι στο στόχαστρο της Παρί αν και η Μπαρτσελόνα δεν θέλει ούτε να ακούσει για το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό να αλλάξει όταν θα… πέσουν στο τραπέζι τα χρήματα των Γάλλων, που φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ακόμα και 200 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 16χρονο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X