Η ΧΟΥΝΤΑ έπεσε το 1974!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την αδιανόητη πρόκληση της Αστυνομίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθισα να γράψω ένα ήρεμο blog, να κάνω μία ποδοσφαιρική ανάλυση για το ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος και ξαφνικά, μου ήρθε μία ειδοποίηση στο κινητό…

Η Ελληνική Αστυνομία και το τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, με ανακοίνωσή της λίγο πριν τις 11 το βράδυ, γνωστοποίησε ότι απαγορεύει τη δημόσια συνάθροιση των οργανωμένων οπαδών έξω από το ξενοδοχείο, η οποία θα γινόταν για να εμψυχώσουν την ομάδα της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου. Διάβαζα και ξαναδιάβαζα την ανακοίνωση και μέσα σε δευτερόλεπτα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, ήταν αυτός που αποφάσισε να απαγορεύσει το μπουστάρισμα που ήθελαν να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ στην ομάδα πριν από το ντέρμπι!

Η πλάκα είναι ότι η ανακοίνωση είναι για γέλια και για κλάματα καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αρχικά γράφει «ο Διευθυντής… λαμβάνοντας υπόψη» (δηλαδή πρώτο ενικό) και στη συνέχεια τη λέξη «αποφασίζουμε…» (δηλαδή πρώτο πληθυντικό). Ούτε να γράψουν μία ανακοίνωση, δεν είναι άξιοι… Τελικά ο Διευθυντής αποφάσισε, ή κάποιοι άλλοι με άνωθεν εντολή, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις;

Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Ελληνική Αστυνομία ΠΡΟΚΑΛΕΙ και μάλιστα με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο τον κόσμο της ΑΕΚ. Μιλάμε για την ΕΛ.ΑΣ που άφησε τους Κροάτες να σουλατσάρουν σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί με τους «πράσινους» συνεργούς τους να δολοφονήσουν τον Μιχάλη και μιλάμε για την ΕΛ.ΑΣ που προχώρησε στη σύλληψη οπαδών επειδή άναψαν πυρσούς σε… ταράτσα στη Λαμία!

Αλήθεια που ήταν η ελληνική Αστυνομία, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο αεροδρόμιο για να πανηγυρίσουν το διπλό στην Τούμπα; Που ήταν όταν μετά το «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης», πήγαν και αποθέωσαν την αποστολή; Που ήταν όταν οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση επί της Φενέρ;

Τι έκανε η Ελληνική Αστυνομία σε αυτές τις δημόσιες συναθροίσεις; Αλήθεια, μήπως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία όλοι οι προαναφερόμενοι όταν έκαναν δημόσιες συναθροίσεις, όπως προκλητικά αναφέρει για τους οπαδούς της ΑΕΚ; Διαβάστε τι επικαλούνται:

«Επειδή οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο αστυνομική αρχή την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν (…) κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και αφετέρου από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της»!

Δεν γνωρίζω αν βγήκε αντίστοιχη ανακοίνωση και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που επίσης έχουν προγραμματίσει δημόσια συνάθροιση στο Κάραβελ. Αν έχουν κάνει, ισχύουν ακριβώς τα ίδια!

Αν δεν έχουν κάνει, τότε κάποιοι προσπαθούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα! Κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν πόλεμο πριν από το ματς και θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί!

Η ΧΟΥΝΤΑ κύριοι, έπεσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ & ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το 1974!

Αυτό που κάνετε είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα πρέπει να… κοχλάζει!

Πάμε τώρα και στα «καθαρά» δικά μας. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει η Νέα Φιλαδέλφεια να θυμίζει «ηφαίστειο» έτοιμο για να εκραγεί, από την προθέρμανση, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Και επειδή και από τον τίτλο είμαι βέβαιος ότι κάποιοι θα τρέξουν να πούνε ή να γράψουν το μακρύ τους και το κοντό τους, το ξεκαθαρίζω:

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα κάνει την «Αγιά-Σοφιά» νέα… Ριζούπολη, ή Τούμπα του 2018, ή Καραϊσκάκη με… μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι «κατορθώματα» άλλων. Στο «ΝΑΟ», παραδίδουμε μαθήματα φιλοξενίας. Πρέπει όμως όλη η εξέδρα να έχει παλμό. Για ένα ματς «τελικό», πρέπει στην λάθος πάσα που θα γίνει να μην ακούσεις το μόνιμο «τι κάνεις ρε μαλ…», αλλά «δεν πειράζει, πάμε γερά…» και να κάνεις την ατμόσφαιρα ανυπόφορη για τους άλλους.

Να είστε απόλυτα σίγουροι, πως αν η Νέα Φιλαδέλφεια «κοχλάζει», χωρίς να γίνει το παραμικρό (γιατί με την πρώτη ευκαιρία, που θα τους δοθεί θα φύγουν με… ελαφριά πηδηματάκια), όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν ο Ματίας και η αγέλη του.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο προπονητής έχει ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο και κάθε παίκτης, κάθε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ για να μην ξεχνιόμαστε, ξέρει τι πρέπει να κάνει.

ΥΓ: Τα μάτια σας 114. Μη δώσετε κανένα δικαίωμα πουθενά! Και ειδικά σε αυτή την Αστυνομία!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X