Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μπερνάρ, αύριο κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μπερνάρ, αύριο κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου ματς με την ΑΕΚ στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Η προπόνηση της Τρίτης (23/04) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τους «Πράσινους», με μοναδικούς απόντες τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τους τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Όσο αναφορά τον Μπερνάρ, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά η συμμετοχή του στο «Αθηναίκό Ντέρμπι» θα κριθεί αύριο (23/4).

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ (24/4, 20.30). Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Η αποστολή του αγώνα θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X