To Betsson Foundation υποστήριξε τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό του Όραμα Νέων Youthorama

To Betsson Foundation υποστήριξε τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό του Όραμα Νέων Youthorama

Το Betsson Foundation υποστήριξε τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό «Μία μπάλα για όλους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου, το Betsson Foundation υποστήριξε τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό «Μία μπάλα για όλους» που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος, στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την μεγαλύτερη συμπεριληπτική δράση με τη συμμετοχή 1.000 νέων, με και χωρίς οπτική αναπηρία, η οποία διοργανώθηκε από το Όραμα Νέων Youthorama με στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης και της ενσωμάτωσης.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων, το Betsson Foundation συνέδραμε σε όλη αυτή την προσπάθεια, καλύπτοντας  το κόστος μεταφοράς των παιδιών με λεωφορεία, από τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας προς το Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος.

Με την αγάπη και την αφοσίωση προς την ιδέα της συμπερίληψης, οι διοργανωτές δημιούργησαν έναν πλήρη και πολύπλευρο διαγωνισμό, δίνοντας σε κάθε παιδί την ευκαιρία να λάβει μέρος σε δράσεις που ενίσχυαν την αλληλεπίδραση και την αμοιβαία κατανόηση.

Το Betsson Foundation παρείχε ένα ζωντανό ποδοσφαιράκι με κλειστά μάτια, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γίνουν μέρος μιας πλούσιας εμπειρίας και ενισχύοντας έτσι την κοινωνική συνοχή και τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα. Ο χώρος της δράσης ήταν γεμάτος από μπλε μπαλόνια του Betsson Foundation που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα.

Δεν έλειψαν οι βραβεύσεις προς τους συμμετέχοντες, αναδεικνύοντας και ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η 11χρονη Λουκία από την Βέροια, πρέσβειρα της δράσης «Μια μπάλα για όλους» καθώς και ο μικρός Λέανδρος, δύο παιδιά με οπτική αναπηρία που έστειλαν τα δικά τους ηχηρά μηνύματα.

Ο υπεύθυνος του οργανισμού, κος Ηλίας Μάστορας, δήλωσε: «Μόλις ολοκληρώθηκε μια συμπεριληπτική γιορτή, η πρώτη αυτού του μεγέθους, με τη συμμετοχή 1.000 παιδιών, με και χωρίς οπτική αναπηρία.

Το Betsson Foundation κάλυψε όλα τα έξοδα μεταφοράς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας κάνοντας πράξη το δικαίωμα στο παιχνίδι και στην ποιοτική εκπαίδευση. Όλοι το διασκέδασαν, εκπαιδεύτηκαν από τους επιστημονικούς συνεργάτες και χορέψαν τον χορό των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας!».

Ο Managing Director της Betsson στην Ελλάδα, κος Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του: «Ως Betsson και Betsson Foundation στηρίζουμε την προσπάθεια «Μια μπάλα για όλους» από τον Ηλία Μάστορα και το Youthorama. Έχουμε αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην ελληνική αγορά να βοηθάμε από όποια πλευρά μπορούμε οτιδήποτε γίνεται προς την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Το Youthorama με το «Μια μπάλα για όλους» είναι από τους βασικούς άξονες της δικής μας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και μαζί  συνδιοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ με 1.000 παιδιά, τα οποία μαθαίνουν για την συμπερίληψη στο σχολείο, τον χώρο στον οποίο βρίσκονται καθημερινά, αλλά και εν γένει στη ζωή τους. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εξέφρασαν τα δικά τους μηνύματα η πρέσβειρα της δράσης «Μια μπάλα για όλους» και χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Αθλητισμού, Ιωάννης Καρτάλης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ο διαγωνισμός ‘‘Μια μπάλα για όλους’’ αποτέλεσε μία πρωτοβουλία του Όραμα Νέων Youthorama, με την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή του Betsson Foundation.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X