Η ΑΕΚ, εφιάλτης για Σκουρλέτη και Βασιλόπουλο - Φέιγ βολάν σε κάθε ματς για να μαθαίνει ο κόσμος όσα έκαναν

Η ΑΕΚ, εφιάλτης για Σκουρλέτη και Βασιλόπουλο - Φέιγ βολάν σε κάθε ματς για να μαθαίνει ο κόσμος όσα έκαναν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει και πάντα θα υπενθυμίζει τι ακριβώς έκαναν αυτοί οι... κύριοι, εις βάρος ενός έργου ζωής και ενός ονείρου χιλιάδων ανθρώπων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως πάντα μπορεί κάποιος να εκπλαγεί, με το πόσο θράσος μπορεί να διαθέτουν κάποιοι άνθρωποι. Αμέτρητο και απύθμενο. Ενοχλήθηκαν, λέει, Σκουρλέτης και Βασιλόπουλος, για το γεγονός πως η ΑΕΚ τους έβαλε στο Μουσείο ως αυτούς που έβαλαν εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο. Δηλαδή το όνειρο ενός κόσμου.

Προφανώς και κανείς απ’ αυτούς δεν βάζει στο μυαλό τους, πόσο πόνο προκάλεσαν μ’ αυτά τα εμπόδια που έβαλαν. Ούτε πόσοι πολλοί “έφυγαν” με τον καημό να μπουν σ’ αυτό το καινούργιο γήπεδο, που Σκουρλέτης και Βασιλόπουλος έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου όχι απλώς να το καθυστερήσουν, αλλά ακόμα και να το μπλοκάρουν. Όλα αυτά δεν έχουν ούτε την ευαισθησία, ούτε την τόλμη να το σκεφτούν. Δεν είχαμε έτσι κι αλλιώς τόσο… υψηλές απαιτήσεις απ’ αυτούς.

Όμως το κακό είναι κάνουν σαν να έχουν λησμονήσει εντελώς, όλα όσα έκαναν τότε. Ξεχνάει, για παράδειγμα, ο κύριος Σκουρλέτης, πως ως υπουργός τότε επέμενε σ’ εκείνη την συνάντηση που ήταν παρών και ο Δήμος, δηλαδή ο Βασιλόπουλος, να στείλει το γήπεδο στην Ρενό. Κάτι που ήταν στην σφαίρα του ανέφικτου και το ήξερε, αφενός διότι έβγαζε την ΑΕΚ από το δικό της οικόπεδο, αφετέρου ήθελε να την στείλει σε μια έκταση που δεν ήταν καν στην αρμοδιότητα του υπουργείου.

Γι αυτό λοιπόν και όχι μόνο η ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ τα “εγκλήματα” που έκαναν εις βάρος του γηπέδου και του κόσμου της αυτοί οι κύριοι, αλλά θα κάνει και τα πάντα για να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία. Από το Μουσείο της Ιστορίας, μέχρι ακόμα και φειγ βολάν που θα μοιραστεί παντού.

Η ΑΕΚ θα φροντίσει να μάθουν όλοι, φίλοι και εχθροί, ποιός ήταν ο σκοτεινός ρόλος όλων αυτών των κυρίων, στα εμπόδια και στα μπλόκα για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας. Με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Διότι αυτό η ΑΕΚ το χρωστάει στην μνήμη όλων αυτών που έφυγαν νωρίς και δεν πρόλαβαν να δουν το μεγάλο όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. Και δεν πρόλαβαν, επειδή κάποιοι έκαναν “εγκλήματα” με τους χειρισμούς τους, που φυσικά και δεν ήταν καθόλου τυχαίοι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X