ΑΕΚ: Το αντίο και το «ευχαριστώ» στον Γιουνούς Οτσάλ

ΑΕΚ: Το αντίο και το «ευχαριστώ»  στον Γιουνούς Οτσάλ
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Γιουνούς Οτσάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας ΑΕΚ και Γιουνούς Οτσάλ ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους.

Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Τούρκο προπονητή ευχαριστώντας για την προσφορά του αυτά τα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιουνούς Οτσάλ.

Ο Γιουνούς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2022 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας της Ιστορίας του.

Θα αποτελεί πάντοτε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και παράλληλα έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της.

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Δήλωση Γιουνούς Οτσάλ στο “aek gr“:

«Ύστερα από δύο σεζόν με την ΑΕΚ, το συμβόλαιό μου έληξε και ήρθε η ώρα να πω «αντίο». Σε αυτή την περίοδο, φτάσαμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες σεζόν, φτάσαμε στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και τις δύο σεζόν και κατακτήσαμε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία, μα κυρίως τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΚ, που είναι και τα μεγάλα στηρίγματα αυτού του κλαμπ. Αυτοί που έρχονταν στους αγώνες και μας στήριζαν ακόμα κι όταν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένιωσα και θα συνεχίσω να νιώθω την παρουσία τους πίσω από τις όμορφες αναμνήσεις, τις μεγάλες νίκες και το Κύπελλο, που στήριξαν εμένα και την ομάδα άνευ όρων. Αντίο σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε για όλα!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X