ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Αμραμπατ – Γκατσίνοβιτς ενόψει ΠΑΟ

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Αμραμπατ – Γκατσίνοβιτς ενόψει ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Τι περιμένουν στην ΑΕΚ σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο (20:30) δίνει ένα… πρόωρο «τελικό» πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της στην μάχη του τίτλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Ένωσης είδε χθες τον Λιβάι Γκαρσία και τον Πέτρο Μάνταλο να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Αρολντ Μουκουντί ακολούθησε κομμάτια του προγράμματος αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Αυτό σημαίνει ότι ο Γκαρσία και ο Μάνταλος θα είναι δεδομένα στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» (πιθανότατα από τον πάγκο), ενώ αμφίβολος είναι ο Μουκουντί έχοντας χάσει και τα δύο τελευταία ματς με τον Άρη.

Ωστόσο, σήμερα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Αργεντίνος τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση του Νορντίν Άμραμπατ και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Αμφότεροι χθες δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα αποφόρτισης όσων έπαιξαν και στο κανονικό αντίστοιχα και σήμερα θα κριθούν τα πάντα. Και οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έχουν μυϊκά ζητήματα και αν το απόγευμα καταφέρουν να προπονηθούν θα βρίσκονται στην αποστολή του ντέρμπι. Και βεβαίως από εκεί θα κριθούν πολλά και για τις θέσεις στην επίθεση της ΑΕΚ αύριο το βράδυ. Ο Αμραμπατ παίζει non stop το τελευταίο διάστημα και είναι άκρως πολύτιμος για την Ένωση, ενώ ο Σέρβος έλειπε από το ματς στο Χαριλάου.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες περιμένουν στην ομάδα να μπει στις προπονήσεις και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X