Ρέντη: «Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό» ακούγονται να λένε οπαδοί του Ολυμπιακού (VIDEO)

Ρέντη: «Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό» ακούγονται να λένε οπαδοί του Ολυμπιακού (VIDEO)

Μετά την δολοφονία Λυγγερίδη στο Ρέντη, κάποιοι από τους κατηγορούμενους ακούγονταν να λένε ότι πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν ο θάνατος αστυνομικου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023, με θύμα τον αστυνομικό των ΜΑΤ Γιώργο Λυγγερίδη στην περιοχή του Ρέντη.

Τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή την εγκληματική οργάνωση, και είναι πάνω από 150. Έχουν γίνει 60 συλλήψεις και τα άτομα κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

«Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, ώστε να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Πολλοί από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Αλλά τώρα έχουν πρόβλημα, γιατί η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τις δεκάδες συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.


Όπως είπε, «γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί. Και το φοβερό είναι ότι, μετά τη δολοφονία, ακούγονται να λένε: καταφέραμε τον στόχο μας, έχουμε νεκρό αστυνομικό».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκτιμά ότι, «κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά για να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά με την επιθετικότητα να κάνουν μπραβιλίκια και διακίνηση ναρκωτικών».

Και ερωτηθείς στο γιατί δεν κλείνουν αυτές οι υποθέσεις, απάντησε πως, «ίσως υπήρχε μια φοβία, στο να ξέρουμε ότι ‘δεν θα φτάσουμε εκεί’ . Οι επιχειρηματίες στηρίζουν κόμματα, οι επιχειρηματίες δεν έχουν σχέση με αυτό, κάποιοι παράγοντες εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές τους» και κατέληξε σχετικά πως, «πρέπει να ξεφύγουμε ότι θα φτάσουμε σε πρόσωπα που είναι ψηλά, δεν θα φτάσουμε εκεί, είναι κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X