Σκληρή απάντηση της Premier League στην Νότιγχαμ - Άγριο κράξιμο από Νέβιλ, ζήτησε παραίτηση Κλάτενμπεργκ!

Σκληρή απάντηση της Premier League στην Νότιγχαμ - Άγριο κράξιμο από Νέβιλ, ζήτησε παραίτηση Κλάτενμπεργκ!
Photo Credits: INTIME

Η Premier League απάντησε στην ανακοίνωση-κλάψα της Νότιγχαμ. Έκραξε ο Γκάρι Νέβιλ που ζήτησε την παραίτηση του Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή απάντηση της Premier League στην Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακοίνωση-επίθεση στον διαιτητή του ματς με την Έβερτον, Άντονι Τέιλορ, αλλά και στον χειριστή του VAR.

Η Λίγκα, λοιπόν, κατέστησε σαφές προς την Νότιγχαμ πως άπαντες στην Premier είναι απογοητευμένοι με τα σχόλια αυτά και πως κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ακεραιότητα των διαιτητών.

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

Και αυτά την ίδια στιγμή που ο Γκάρι Νέβιλ εξέφραζε δημοσίως την ενόχλησή του καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί.

«Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους. Πιστεύω πως πολλοί νιώθουν συμπάθεια απέναντι στη Νότιγχαμ για κάποιες αποφάσεις που είχαν εναντίον τους φέτος, αλλά αντέδρασαν σαν κακομαθημένο παιδί. Είναι ντροπή! Οι υπόνοιες πως αδικήθηκαν επειδή στο VAR ήταν κάποιος που είναι οπαδός της Λούτον είναι σκανδαλώδες. Θα το πληρώσουν αυτό και θα το μετανιώσουν αυτό», ανέφερε ο Νέβιλ.

«Αναφέρουν ‘θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας’. Πρέπει να σταματήσουν να το λένε αυτό οι ομάδες. Τι θα κάνουν; Θα κάνουν μηνύσεις; Θα επαναληφθεί το παιχνίδι; Θα πάρουν πίσω τους βαθμούς. Ποιες είναι οι επιλογές; Μπορείς να είσαι εκνευρισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Η στάση της Νότιγχαμ ήταν απογοητευτική», πρόσθεσε και στη συνέχεια περιέλαβε τον Κλάτενμπεργκ.

«Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από τη θέση του. Είναι σαν να υποστηρίζει όσα λέγονται και αμφισβητούν την αξιοπιστία ενός διαιτητή. Θεωρώ πως θα πρέπει να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του από αυτή την ανακοίνωση», κατέληξε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X