Κάλενς: «Κάθε φορά στην έδρα του Άρη δυσκολευόμαστε - Κοιτάμε τώρα τον Παναθηναϊκό» (VIDEO)

Κάλενς: «Κάθε φορά στην έδρα του Άρη δυσκολευόμαστε - Κοιτάμε τώρα τον Παναθηναϊκό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, αλλά και για τον «τελικό» της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κάλενς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, αλλά και για τον «τελικό» της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της NOVA ο αμυντικός της Ένωσης, Αλεξάντερ Κάλενς.

Ο Περουβιανός στόπερ της ΑΕΚ στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα ενώ έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Κάθε φορά σε αυτή την έδρα τα πράγματα είναι δύσκολα, σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ακόμα πιο δύσκολα γιατί έπρεπε να κάνουμε ανατροπή», είπε ο Κάλενς.

«Από το πρώτο λεπτό κυνηγήσαμε τη νίκη και την πήραμε. Φύγαμε με τρεις βαθμούς και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί την Τετάρτη έχουμε ακόμα ένα ματς», ανέφερε ακόμη ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X