Ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό που βρέθηκε στο στόχαστρο της Μονακό!

Ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό που βρέθηκε στο στόχαστρο της Μονακό!
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος διαιτητής Βιλί Ντελαζό, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος διαιτητής Βιλί Ντελαζό, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο 32χρονος Γάλλος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πριν τρία χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 0-1.

Πρόκειται για τον ρέφερι που είχε βρεθεί πριν από περίπου τρεις μήνες στο στόχαστρο της Μονακό για κάποιες αμφιλεγόμενες αποφάσεις του. Συγκεκριμένα στο ντέρμπι των Μονεγάσκων κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (2-2, 27/1), ο Ντελαζό άφησε τη Μονακό με 9 παίκτες αποβάλλοντας μόλις στο 11΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χιλιάνό στόπερ Μαριπάν, ενώ στο φινάλε του αγώνα δεν καταλόγισε παράβαση εις βάρος του Εμράν Σογκλό της Μαρσέιγ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.

Εμφανώς δυσαρεστημένος από τα «σφυρίγματα» του νεαρού διαιτητή, ο γενικός διευθυντής της Μονακό, Τιάγκο Σκούρο είχε καταφερθεί εναντίον του.

«Ένα σπουδαίο ματς με εκπληκτικούς παίκτες, αλλά δίχως διαιτητική ποιότητα», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X