Η κατρακύλα του «διπλού» και... οι ηθικές αξίες

Η κατρακύλα του «διπλού» και... οι ηθικές αξίες
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης δίνει απαντήσεις σε όλα: γιατί καθυστέρησε να βγει ο Αρης στο ημίχρονο, γιατί κατρακυλά η νίκη του Ολυμπιακού, γιατί έχουν τόσο κόμπλεξ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει διάφορους κύκλους για να μάθουν τι έγινε κι άργησαν να βγουν οι παίκτες του Άρη για το δεύτερο ημίχρονο. Μιλάμε για τεράστιο θέμα. Και το ποιοί προσπαθούν να το κάνουν θέμα έστω με απλές αναφορές και κρατώντας το όσο πιο ψηλά μπορούν, κάνει μπαμ. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Εμείς θα πούμε ένα πράγμα και με βάση και τις νέες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι αποδόσεις του διπλού του Ολυμπιακού στο Βικελίδης την Τετάρτη, είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που ήταν και για το διπλό της ΑΕΚ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα πριν το ματς. Και να δείτε πως μέχρι το ματς της Τετάρτης θα έχει πάει πιο χαμηλά το διπλό του Ολυμπιακού, σε σχέση με το πόσο πήγε αντίστοιχα της ΑΕΚ ανήμερα του αγώνα, Κυριακή.

Τότε λοιπόν θα δούμε τι θα γράφουν όχι μόνο οι παπαγάλοι του Ολυμπιακού, αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι παπαγάλοι των άλλων δύο που τώρα τελευταία το έχουν ρίξει πολύ και στα κηρύγματα περί ηθικής και αξιών. Λες και απευθύνονται σε ηλίθιους ή άσχετους. Και λες και δεν ξέρουμε τι κάνουν και τι πρεσβεύουν.

Υπολογίζουν μόνο την ΑΕΚ

Βγαίνει ο άλλος από την Θεσσαλονίκη και λέει πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξέρουν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από όσα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ… Δηλαδή αν έχουν να φοβηθούν κάτι είναι από αυτά που κατά τον μέγα μύστη πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Φιλαράκο το σίγουρο είναι πως και οι δύο ξέρουν πως δεν έχουν τίποτα γενικώς να φοβηθούν από τον ΠΑΟΚ, αντίθετα απ’ ότι συμβαίνει με την ΑΕΚ. Και γι΄αυτό σε καλούν δημόσια… να ξυπνήσεις και να ενωθείς μαζί τους να νικήσετε το θηρίο. Αλλά έχεις τόσο κόμπλεξ με την ΑΕΚ που το μασάς αυτό, το ξεφτιλίκι, που σου δείχνουν ότι δεν σε υπολογίζουν ως αντίπαλο και πας να μας κάνεις κηρύγματα για ήθος και αξίες. Λες και δεν ξέρουμε τι αντιπροσωπεύετε κι εσείς σε αυτό το επίπεδο.

Αντίπαλος για όλους είναι η ΑΕΚ

Αλλά έτσι να το πηγαίνετε όλοι σας. Ένας αντίπαλος και για τους τρεις, η ΑΕΚ. Αυτό θέλουμε, αυτό μας φτιάχνει, να δείχνετε προς τα έξω πόσο μικροί νιώθετε όλοι σας απέναντι στην σημερινή ΑΕΚ. Εκεί, να μετράτε πόσα λεπτά έκανε ο Άρης να βγει στο γήπεδο και να συμφωνείτε με τον Κούγια. Αυτές είναι οι αξίες σας. Ταυτίζονται με του Κούγια.

Αλλά να μας πείτε για την ταμπακιέρα και οι Παναθηναϊκοί και οι ΠΑΟΚτζήδες. Την Τετάρτη θα γράφετε και θα λέτε πόσο θα έχει πάει το διπλό του Ολυμπιακού; Ή αυτό δεν θα σας ενοχλεί, πολύ απλά επειδή δεν θα εμπλέκεται η ΑΕΚ; Από πότε έχετε να πείτε ή να γράψετε το οτιδήποτε για τον Ολυμπιακό; Από πότε σας κλείνουν το μάτι και ανταποκρίνεστε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο; Είναι ήδη πολύς ο καιρός που συμβαίνει αυτό.

Στο τέλος, θα πάρει ξανά πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Ξέρετε όμως κάτι; Αυτά κάνετε και γι΄αυτό στο τέλος εισπράττετε όσα εισπράττετε. Αγωνιστικά εννοώ. Γιατί το κόμπλεξ, το μίσος, η εμμονή και η μικρότητα δεν είναι συστατικά επιτυχίας, αλλά σίγουρης αποτυχίας. Και σε πνίγουν στο τέλος. Η ΑΕΚ έχει το μέγα προτέρημα να μην διακατέχεται και να μην ορίζει τις πράξεις της από τίποτε από αυτά. Και γι΄αυτό επικράτησε πέρσι και γι΄αυτό θα επικρατήσει και φέτος.

Η ΑΕΚ αν χάσει το πρωτάθλημα δεν θα ικανοποιηθεί με κανένα σενάριο αποτυχίας κάποιου άλλου συγκεκριμένου. Ενώ εσείς, όποιος κι αν τεθεί εκτός  από σας, θα εύχεται μόνο να μην το πάρει η ΑΕΚ και θα πανηγυρίζει αν δεν το πάρει. Οπότε για να μη μπλέκεστε, θα το πάρουμε εμείς για να είστε σίγουρα λιώμα όλοι. Άντε σιχάματα…

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X