Τι τρέχει με τον Βεζένκοφ στο NBA

Τι τρέχει με τον Βεζένκοφ στο NBA
Photo Credits: INTIME

Ποιο είναι το καλύτερο deal πια για τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

εν χρειάζονται περιστροφές και ωραιοποιήσεις. Η πρώτη χρονιά του Σάσα Βεζένκοφ στο NBA ήταν αποτυχημένη. Όχι γιατί μπορεί όποιος και όποιος να πάει στο NBA και στη rookie σεζόν του να έχει 5,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά συμμετοχής, αλλά γιατί μιλάμε για τον MVP της προηγούμενης Ευρωλίγκας. Ο απολογισμός δεν μπορεί να μην έχει σχέση με το status του παίκτη και τις προσδοκίες που είχαν διαμορφωθεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που χρησιμοποιείς παράδειγμα για να επιχειρηματολογήσεις υπέρ της μείωσης της απόστασης μεταξύ NBA και Ευρώπης. Δυο από αυτές είναι των Λούκα Ντόντσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που από την πρώτη σεζόν τους στις ΗΠΑ είχαν νούμερα καλύτερα ή ανάλογα απ’ ότι σε Ρεάλ και Φενερμπαχτσέ αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη είναι περιπτώσεις του Σάσα Βεζένκοφ, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Φακούντο Καμπάσο, του Βασίλη Σπανούλη παλαιότερα και πάει λέγοντας. Οι περισσότεροι από τους θιασώτες του NBA επιμένουν ότι οι διαφορές παραμένουν μεγάλες και ο πρώην φόργουρντ του Ολυμπιακού λειτουργεί πια ως επιχείρημά τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X