Είπαμε... Αυτοί παίζουν ρέστα στην προπαγάνδα και η ΑΕΚ με την μπάλα και την καρδιά της

Είπαμε... Αυτοί παίζουν ρέστα στην προπαγάνδα και η ΑΕΚ με την μπάλα και την καρδιά της
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τον «ημιτελικό» στην Θεσσαλονίκη και τον «τελικό» της Τετάρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Χαριλάου, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ, που κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πει με 100% σιγουριά, αν ήταν ή δεν ήταν έγκυρο. Δεν υπάρχει goal line technology, ο βαρίστας εκτίμησε ότι η μπάλα πρέπει να πέρασε τη γραμμή στο γκολ του Μορόν και κάπως έτσι, η ΑΕΚ βρέθηκε από το πουθενά να κυνηγάει ανατροπή σε μια έδρα που έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα φέτος, δύο φορές.

Αυτή η ΑΕΚ όμως έχει καρδιά πρωταθλήτριας και το αποδεικνύει πάντα στα δύσκολα. Κανονική καρδιά πρωταθλήτριας, Original και όχι… ιμιτασιόν, όπως δυστυχώς είχαμε συνηθίσει παλιά στα πραγματικά «σπρωξίματα» και στις πραγματικές «παράγκες» και όχι στις κατά φαντασίαν. Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, η ΑΕΚ έχει και καρδιά, αλλά καί πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και ψυχή, που μπορούν να την οδηγήσουν σε τέτοιες ανατροπές σαν τη χθεσινή, κι ας βρεθούν απέναντι σε ένα κράμα Σμάιχελ και Ντασάεφ!

Ένας τέτοιος παικταράς είναι ο Άμραμπατ, στον οποίο αξίζει πραγματικά το μεγαλύτερο μερίδιο της χθεσινής νίκης, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι υπήρξε κάποιος που δεν πάλεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική, όπως πρέπει να είναι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο στον «τελικό» της Τετάρτης με τον ΠΑΟ σε μια Νέα Φιλαδέλφεια, που θα πρέπει να «βράζει» από πάθος και ενθουσιασμό από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Η ΑΕΚ δεν λυγίζει, κι ας μάχεται απέναντι σε ένα βρώμικο επικοινωνιακό σύστημα και μια ελεεινή προπαγάνδα. Υπάρχει μπροστά της, ο πιο κρίσιμος «τελικός». Ναι μετά θα υπάρχει και ο επόμενος, αλλά την Τετάρτη κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, το μισό πρωτάθλημα. Θέλει υπομονή και φουλ ενέργεια από την κερκίδα. Το είπε ο Άμραμπατ και είναι όλη η αλήθεια.

Στην άθλια επικοινωνιακή προπαγάνδα περί διαιτησίας, παραρτημάτων και όλων αυτών των ηλιθιοτήτων, η ΑΕΚ απαντάει, χύνοντας ιδρώτα και αίμα, παίζοντας μπαλάρα, καταθέτοντας ψυχή και πάντα κόντρα σε όλους και σε όλα. Να ασχοληθούμε μαζί τους και να αποπροσανατολιστεί όλη η ομάδα, θέλουν, αλλά ας φάνε… γλαρόσουπα! Δεν θα τους περάσει, ούτε αυτή τη φορά, ούτε και θα τους περάσει ο πόνος για την ΑΕΚ.

Είπαμε… Αυτοί παίζουν ρέστα στην προπαγάνδα και η ΑΕΚ πορεύεται με την μπάλα και με την καρδιά της! Προχωράμε!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X