Γι' αυτό καθυστέρησε να βγει ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ

Γι' αυτό καθυστέρησε να βγει ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος που ο Άρης καθυστέρησε δέκα λεπτά να βγει στο δεύτερο ημίχρονο για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετή κουβέντα σήκωσε το γεγονός ότι ο Άρης βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο εικοσιπέντε αντί για δεκαπέντε λεπτά μετά το τέλος του πρώτου μέρους στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, την ίδια ώρα άπαντες από το στρατόπεδο των φιλοξενούμενων μαζί με τους διαιτητές είχαν βγει στο γήπεδο και είχαν πάρει κανονικά τις θέσεις τους για την έναρξη του β’ μέρους.

Ο λόγος της καθυστέρησης εισόδου του Άκη Μάντζιου και των παικτών του είχε να κάνει με το γεγονός ότι δυο ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων είχαν ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να περιμένουν οι κιτρινόμαυροι να διαπιστώσουν ότι μπορούν να συνεχίσουν ή όχι.

Να σημειωθεί πάντως πως σε αυτές τις περιπτώσεις ο απόλυτος χρονομέτρης είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με τον αγώνα να ξεκινάει κατόπιν αυτής της καθυστέρησης και το ημίχρονο να διαρκεί συνολικά 25 λεπτά!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X