Ρέντη: Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ - Χειροπέδες σε αυτούς που έστειλαν μηνύματα για συγκέντρωση

Ρέντη: Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ - Χειροπέδες σε αυτούς που έστειλαν μηνύματα για συγκέντρωση

Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη από την αστυνομία για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια του Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ.

Η μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται από νωρίς σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει προχωρήσει ήδη σε περίπου 50 προσαγωγές/συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού.

Στα επεισόδια φέρεται να συμμετείχαν περίπου 110 άτομα, ωστόσο στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας πιο κλειστός πυρήνας 3-5 οπαδών, που ανήκουν στους επικεφαλής της Θύρας 7 και συγκαταλέγονται στα μεγάλα “κεφάλια” των οργανωμένων του Ολυμπιακού.

Τα άτομα αυτά φαίνεται να έστειλαν μηνύματα για τη συγκέντρωση έξω από το κλειστό του Ρέντη, ενώ έκαναν και κατόπτευση του χώρου.

Μάλιστα, στους συγκεκριμένους οπαδούς αναμένεται να αποδοθούν κατηγορίες για συναυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού.

Οι εξελίξεις πάντως “τρέχουν” και μέσα στη μέρα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X