Κλάμα από Κούγια για το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ!

Κλάμα από Κούγια για το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πάλι με την ΑΕΚ ασχολήθηκε ο Κούγιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη, με τον Αλέξη Κούγια να ξεκινάει ξανά τα… κλάματα και ασχολήθηκε ακόμη μία εβδομάδα με την Ένωση!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας:

«Δεν θέλω να μιλήσω για το υπέροχο ματς που είδαμε απόψε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έξαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή σε όλους τους Έλληνες οπαδούς, σε όλες τις ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα και βάρβαρη προσβολή στον ιστορικό αυτό σύλλογο τον Άρη. Ο Άρης δεν είναι ούτε Βέροια ούτε το χωριό του Καρυπίδη. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται έτσι για πονηρές ιστορίες. Εγώ καλώ τον κύριο Εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του ματς και να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις της ανατροπής. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X