Super League 2: Με το ένα πόδι στην Super League η Athens Kallithea μετά την νίκη (4-0) επί της Ηλιούπολης

Super League 2: Με το ένα πόδι στην Super League η Athens Kallithea μετά την νίκη (4-0) επί της Ηλιούπολης
Photo Credits: INTIME

Η Athens Kallithea κέρδισε εύκολα με 4-0 της Ηλιούπολη και μετά την ήττα των Χανιών (0-1) από τον Ιωνικό είναι με το ένα πόδι στην Super League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Athens Kallithea επικράτησε με 4-0 της Ηλιούπολης και σε συνδυασμό με την ήττα των Χανιών με 1-0 από τον Ιωνικό φουλάρει για άνοδο στην Super League.

Συγκεκριμένα, η Athens Kallithea προηγήθηκε με γκολ του αρχηγού της, Γιάννη Λουκίνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ. Ο Λουκίνας έκανε και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ με μία εξαιρετική προσπάθεια ο Ντεμέτριους στο 57ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες.

Τα Χανιά πίεσαν τον Ιωνικό στο ά μέρος, αλλά εν τέλει τιμωρήθηκαν από την ομάδα της Νίκαιας. Ο Οικονομίδη ήταν ο σκόρερ του Ιωνικού… σημειώνοντας το γκολ που… πλήγωσε τα Χανιά στην προσπάθεια ανόδου στη Super League, αφού βρίσκονται στο -6 από τους από την πρώτη Athens Kallithea.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X