Παναγίδης: «Πιστεύουμε ότι με την ΑΕΚ θα αλλάξουμε την εικόνα μας»

Παναγίδης: «Πιστεύουμε ότι με την ΑΕΚ θα αλλάξουμε την εικόνα μας»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε στην NOVA ενόψει του ματς με τον ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Μιχάλης Παναγίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε το μήνυμά του στους παίκτες του Άρη μετά τον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ (14/4) στην “Αγιά Σοφιά”, ότι πρέπει να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο. Όπως φαίνεται, αυτοί κατανόησαν τι πρέπει να κάνουν, αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του Μιχάλη Παναγίδη στη NOVA εν όψει της νέας αναμέτρησης με την Ένωση, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ερωτώμενος ο μεσοεπιθετικός του Άρη σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, αυτός απάντησε: “Κατ’ αρχάς, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα αγωνιστούμε με τον κόσμο στο πλευρό μας κι αυτό θα μας βοηθήσει. Προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα όπως πρέπει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Στην επισήμανση ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, καθώς το αυριανό είναι το έκτο παιχνίδι που παίζουν την τρέχουσα σεζόν, άρα δεν έχουν να κρύψουν και πολλά η μία από την άλλη, ο Παναγίδης σχολίασε σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης αγωνιστικά για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα: “Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πιέζει παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως την αντιμετωπίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας, αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό που ακολουθεί”.

Κι όσο για το αν οι παίκτες του Άρη πρέπει να είναι πιο επιθετικοί απέναντι στην ΑΕΚ σε σχέση με το πώς εμφανίστηκαν στον προηγούμενο αγώνα στην “Αγιά Σοφιά”, είπε: “Ναι, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Έχουμε κάνει τρεις ήττες σερί στα πλέι οφ και πρέπει να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι στις προηγούμενες ήττες ο Άρης δεν βρήκε γκολ τόνισε: “Πράγματι, στα τρία προηγούμενα δεν βρήκαμε γκολ κι αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Κάθε μέρα δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πιστεύουμε ότι θα επανέλθουμε στο σκοράρισμα”.

Για να καταλήξει σχετικά με το κατά πόσο προβληματίζουν τους παίκτες του Άρη αυτές οι τρεις συνεχείς ήττες: “Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε άμεσα αυτό. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε με ένα διαφορετικό πρόσωπο, καλύτερο!”

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X