Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (21/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (21/4)

Με τρία ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Bundesliga και εμείς θα πάμε με δύο προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα ματς της Βέρντερ με την Στουτγκάρδη, της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν και της Φράιμπουργκ με τη Μάιντς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Bundesliga και εμείς θα πάμε με δύο προγνωστικά.

Προγνωστικά Bundesliga (21/4)

  • Η Βέρντερ έχει σκοράρει στα τελευταία 30 παιχνίδια που υποδέχτηκε τη Στουτγκάρδη στις επίσημες αναμετρήσεις τους. Πρόσφατο ρεκόρ 6-6-1 έχει σε αυτές.
  • Η Φράιμπουργκ έχει πρόσφατο ρεκόρ 2-3-0 στις επίσημες συναντήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας, με τη Μάιντς.

Η Στουτγκάρδη παρουσιάζεται ως φαβορί στο εκτός έδρας με τη Βέρντερ, αλλά εμείς κοιτάμε και αλλού…

Η Βέρντερ προέρχεται από το βαρύ 5-0 στη Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Όλε Βέρνερ έμεινε για έβδομο παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-5) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας θα εκτίσει ο βασικός επιθετικός χαφ Στάγκε (27/2). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο σπάνια βασικός (εξαιτίας πολλών τραυματισμών) κεντρικός αμυντικός Πίπερ (7/0), τρίτο ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Αλβερό (6/1). Εξέτισαν ποινές μίας και δύο αγωνιστικών αντιστοίχως ο βασικός κεντρικός αμυντικός Φριντλ (20/0) και ο βασικός κεντρικός αμυντικός ή αριστερός μπακ Γιούνγκ (26/0). Διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παβλένκα (7/0).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X