Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας (21/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας (21/4)

Τέσσερα ματς στην Premier League και ο δεύτερος ημιτελικός στο Κύπελλο Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα ματς στην Premier League και ο δεύτερος ημιτελικός στο Κύπελλο Αγγλίας ανάμεσα στην Κόβεντρι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάμε να δούμε τι θα παίξουμε.

Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας

  • Στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Λίβερπουλ έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 του Ιανουαρίου στα ημιτελικά του League Cup.
  • Στο Λονδίνο η Λίβερπουλ έχει πάρει μόλις έξι διπλά στις τελευταίες 18 προσπάθειές της στο πρωτάθλημα (6-7-5).

Θα ξεκινήσουμε από το ματς στην Premier League ανάμεσα στην Φούλαμ και την Λίβερπουλ που φαίνεται να περνά κρίση.

Μετρούσε μόνο μία νίκη στην τελευταία πεντάδα των αγώνων της (1-1-3), αλλά την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στα τρίποντα. Το έκανε, μάλιστα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καλή παράδοση. Δυσκολευόταν σταθερά με τη Γουέστ Χαμ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος της πήρε τον αέρα. Μετά το 5-0 του πρώτου γύρου, έκαμψε την αντίστασή της με 0-2 εκτός έδρας και πανηγύρισε το μόλις τρίτο διπλό της μακριά από το «Κρέιβεν Κότατζ». Για μία ακόμη βδομάδα ο Μάρκο Σίλβα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο.

Από την άλλη η Λίβερπουλ έχασε από την Πάλας (0-1) μέσα στην έδρα της και έμεινε στο -2 από την κορυφή. Ταυτόχρονα, σφραγίστηκε και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, παρά τη νίκη με 1-0 στο Μπέργκαμο. Νίκη που έμοιαζε με… ήττα.Ο Κλοπ εξέφρασε την ανησυχία του για τον βαθμό ετοιμότητας ορισμένων παικτών που παίζουν τελευταία έχοντας προέλθει από τραυματισμό, όπως οι Ζότα (επ., 19/9) και Αλεξάντερ-Άρνολντ (δ. μπακ, 22/2). Εκτός παραμένουν οι Τιάγκο (χαφ, 1/0), Ματίπ (στόπερ, 10/0) και Μπράντλεϊ (δ. μπακ, 10/1).

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X