Πρωτοποριακό εστιατόριο παίρνει τα κινητά των πελατών και τους κάνει μια μοναδική προσφορά

Πρωτοποριακό εστιατόριο παίρνει τα κινητά των πελατών και τους κάνει μια μοναδική προσφορά

Το 90% των πελατών ενός εστιατορίου που τους παίρνει με το καλημέρα τα κινητά τηλέφωνα για όσο θα βρίσκονται εκεί, δέχεται την προσφορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και αγενές από το να ασχολείται κάποιος διαρκώς με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ βρίσκεται σε εστιατόριο για φαγητό με την παρέα του.

Στις μέρες μας είναι σύνηθες, οι περισσότεροι άνθρωποι να φωτογραφίζουν τα φαγητά τους ή να τσεκάρουν τα social media τους, όταν βγαίνουν σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ.

Ωστόσο, ένα εστιατόριο έρχεται με έναν πρωτοποριακό τρόπο να βάλει τέλος σε αυτή την κακή συνήθεια που έχουμε όλοι μας. Πρόκειται για το εστιατόριο Al Condominio στη Βερόνα της Ιταλίας.

Τι κάνει; Καλεί τους πελάτες κατά την είσοδό τους να παραδώσουν τα τηλέφωνά τους, τα οποία τοποθετούνται σε ειδικά χρηματοκιβώτια. Ως αντάλλαγμα το εστιατόριο προσφέρει δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X