«Ήρωας της Σέρο ο Μανόλο Χιμένεθ» - Glory days για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ στην Παραγουάη

«Ήρωας της Σέρο ο Μανόλο Χιμένεθ» - Glory days για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ στην Παραγουάη
Photo Credits: INTIME

Glory Days για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ στην Σέρο Πορτένιο και αποθέωση από τα ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ήρωα της Σέρο Πορτένιο εξελίσσεται ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ που έκανε ντεμπούτο στις 31 Μαρτίου στην ομάδα της Παραγουάγης και έκτοτε μετρά πέντε νίκες και μία ήττα σε έξι ματς σε Copa Libertadores και πρωτάθλημα.

Ο Χιμένεθ ξεκίνησε με νίκη στον πάγκο της Σέρο Πορτένιο. Είδε την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 της Νασιονάλ στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε η ήττα στη Χιλή με 1-0 από την Κόλο στο Libertadores και έκτοτε μετρά καρέ νικών εντός και εκτός συνόρων. Η Σ’ερο νίκησε με 1-3 την Τρινιτένσε, με 1-0 την Αλιάνζα Λίμ, 3-0 την Αμελιάνο και πριν λίγες ώρες με 0-2 την 2 Ντε Μάγιο.

Με απλά λόγια πέντε νίκες για την Σέρο του Χιμένεθ σε έξι ματς και 10 γκολ ενεργητικό έναντι μόλις δύο παθητικό και βέβαια ύμνοι για τον έμπειρο τεχνικό.

«Έχει αφοσιωθεί στην ομάδα και καταλαβαίνει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από την κατοχή της μπάλας και ένα κάθετο και επιθετικό στυλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X