Θαλασσινός για την βράβευσή του στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ και γι' αυτό που είδα σήμερα!» (ΦΩΤΟ)

Θαλασσινός για την βράβευσή του στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ και γι' αυτό που είδα σήμερα!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η συγκίνηση του Παντελή Θαλασσινού για την βράβευσή κατά τα εγκαινία του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ. Τι έγραψε στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εγκαινίασε σήμερα το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα ήταν ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, Παντελής Θαλασσινός.

Ο Παντελής Θαλασσινός βραβεύτηκε, μάλιστα, από την ΑΕΚ με τον ίδιο σε ανάρτησή στα social media να αναφέρει ότι «σήμερα στα εγκαίνια του Μουσείου της ΑΕΚ, είχα μια συγκινητική έκπληξη, με τίμησαν και δεν ξέχασαν στο λάβαρο να αναφέρουν τα 30 χρόνια μου! Ευχαριστώ την ΑΕΚ, και γι αυτό που είδα σήμερα!».

Ταυτόχρονα, ο Θαλασσινός αναφέρθηκε στο Μουσείο λέγοντας πως πρόκειται για έναν χώρο «χωρίς υπερβολές γεμάτο συγκίνηση».

Διαβάστε την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:

Σήμερα στα εγκαίνια του Μουσείου της ΑΕΚ, είχα μια συγκινητική έκπληξη, με τίμησαν και δεν ξέχασαν στο λάβαρο να αναφέρουν τα 30 χρόνια μου! Ευχαριστώ την ΑΕΚ, και γι’ αυτό που είδα σήμερα!

Ένα μουσείο της ομάδας, χωρίς υπερβολές γεμάτο συγκίνηση. Μπράβο στους υπεύθυνους.

Υ.Γ. Χάρηκα πολύ και ιδιαίτερα, για το κέρινο ομοίωμα του Στέλιου Μανωλά.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X