Τι είναι το Temu που δέχεται 10.000 παραγγελίες την ημέρα στην Ελλάδα και κάνει τζίρο €250.000

Τι είναι το Temu που δέχεται 10.000 παραγγελίες την ημέρα στην Ελλάδα και κάνει τζίρο €250.000

Γιατί συλλέγουν προσωπικά δεδομένα στην Temu

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παροξυσμός επικρατεί με την Temu, τους τελευταίους πέντε μήνες- τουλάχιστον- αν και έχει ιδρυθεί από το φθινόπωρο του 2022.

Οι περισσότεροι από εκείνους που ασχολούνται με τα social media κάπου θα έχουν ακούσει το Temu το οποίο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, το Temu είναι ένα διαδικτυακό marketplace κινεζικών συμφερόντων το οποίο έχει γίνει πολύ γνωστό για τις «τρελές» προσφορές του στα προϊόντα του που έρχονται από την Κίνα. Άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή των καταστημάτων εφαρμογών τόσο του Android όσο και του iOS.

Οι παραγγελίες στις μεταφορικές είναι σωρηδόν. Η Temu, σύμφωνα με τον Νίκο Ξυδά της Humble Digital Agency που μίλησε στο protothema.gr, έχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά 10.000 παραγγελίες την ημέρα και 25€ μέσο καλάθι αγοράς, δηλαδή κάνει 250.000€ ημερήσιο τζίρο. Τα παραπάνω στοιχεία συλλέχθηκαν από την αγορά, από τα σημεία εισόδου των προϊόντων στην χώρα, όπως εξήγησε ο κ. Ξυδάς.

Γιατί συλλέγουν προσωπικά δεδομένα στην Temu

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X