Όλη η χρονιά στο Βικελίδης με «πριζωμένο» Άρη και Βεργέτη

Όλη η χρονιά στο Βικελίδης με «πριζωμένο» Άρη και Βεργέτη
Photo Credits: INTIME

Ο Insider προσπαθεί να εξηγήσεις στους μπούφους όσα δεν καταλαβαίνουν και έχει πολλά για Αρη, Βεργέτη, Λαμία και Παναθηναϊκό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έβγαλαν από μια ανακοίνωση για την διαιτησία Άρης και Λαμία μέσα στην εβδομάδα. Ο ένας ζητάει Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια που του απομένουν και ο έτερος ζητάει αντίστοιχα ξένους διαιτητές στα δικά του.

Ο Άρης και η Λαμία παρουσιάζονται από την προπαγάνδα σαν ομάδες που είναι κοντά στην ΑΕΚ κι αυτό είναι ύποπτο όσον αφορά τα μεταξύ τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μη λέμε βέβαια πάλι τα ίδια σε σχέση με τα αποτελέσματα της ΑΕΚ με τον Άρη. Ούτε χρειάζεται να πούμε πως όταν χάνεις βαθμούς από την Λαμία, ειδικά στην έδρα σου, είσαι γελοίος με το να κατηγορείς τον αντίπαλο που έπαιξε το παιχνίδι κανονικά.

Ούτε τέλος χρειάζεται να παραπέμψουμε στα εκτός έδρας αποτελέσματα της ΑΕΚ στην Λαμία σε δύσκολες σεζόν για την Ένωση, όπου έχασε δύο φορές βαθμούς και μάλιστα υπάρχει και η χαρακτηριστική περίπτωση με την ισοπαλία στην οποία δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη. Όλα αυτά υπάρχουν για όσους θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα και δεν μένουν σε όσα τους πασάρει η προπαγάνδα των κομπλεξικών που κοιμούνται και ξυπνάνε με τον καημό της ΑΕΚ.

Στη σφαίρα του ανεξήγητου

Περιμένουμε όμως να μας δικαιολογήσουν το εξής: Αν ο Άρης και η Λαμία είναι κοντά στην ΑΕΚ, τότε πως εξηγείται να έχουν τόσο κάθετα αντίθετες απόψεις μεταξύ τους για Έλληνες ή ξένους διαιτητές; Για κοιτάξτε το κι αποφασίστε παιδιά τι συμβαίνει ακριβώς. Γιατί τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και δεν σε σώζει πάντα η τακτική του να κάνεις πως δεν συμβαίνει αυτό που δεν σε συμφέρει. Πως δεν υπάρχει…

Η ΑΕΚ όπως έγινε και στο ματς της κανονικής περιόδου με τον Άρη στο Βικελίδης, έχει Έλληνα διαιτητή εντός και ξένο, Γερμανό αυτή την φορά, στο VAR. Το τι έγινε με τον Σιδηρόπουλο στο 3-3 το θυμόμαστε όλοι. Με πόσο επίμονο και μεθοδικό τρόπο προσπάθησε να φέρει στην τελική ευθεία τον αντίπαλο της ΑΕΚ στην περιοχή της και τελικά τα κατάφερε να γίνει η ζημιά, μετά από την εκτέλεση του ανύπαρκτου φάουλ που είχε καταλογίσει.

Το φαινόμενο Βεργέτης

Σιδηρόπουλος τώρα δεν θα υπάρχει, αλλά θα υπάρχει ο Βεργέτης. Ένας διαιτητής που έχει παίξει κομβικό ρόλο σε τρεις σημαντικές εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού, με Γιάννινα, Βόλο και Σέρρες. Και στα τρία με τρομερά παράπονα και δικαιολογημένα, από πλευράς των αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές εδώ έχουμε σταθεί σε αυτό, πως δηλαδή προκαλεί τεράστια εντύπωση το να έχει τέτοιο αριθμό παιχνιδιών του ΠΑΟ εκτός έδρας ο συγκεκριμένος διαιτητής και σε όλα να έχει συμβεί το ίδιο.

Ο Βεργέτης όμως ήταν και VAR στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Όπου ο Μανούχος πνίγει το πέναλτι στον Βίντα στο τέλος, χωρίς παρέμβαση του Αρκάδα επίσης διεθνή ρέφερι από το VAR. Για να δικαιώσουν όλοι μαζί την προπαγάνδα των αντιπάλων της ΑΕΚ (και να ήταν μόνο αυτοί…) για την μόνιμη εύνοια στους κιτρινόμαυρους. Αυτό το τερατώδες σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μόνο ο Αρης υπάρχει για την ΑΕΚ

Ένας Άρης «πριζωμένος» λοιπόν, αποτέλεσμα εβδομάδων οργανωμένης προπαγάνδας και προσπάθειας πίεσης από τους μηχανισμούς προπαγάνδας των αντιπάλων μας και ο Βεργέτης διαιτητής.

Σημειώστε κάτι. Έστω και τώρα πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. Όλη η χρονιά της ΑΕΚ είναι στο Βικελίδης απόψε. Μετά θα είναι η βραδιά της Τετάρτης, αλλά τώρα δεν υπάρχει. Δεν μπορεί δηλαδή να παρουσιάζουν οι Παναθηναϊκοί σαν τελικό Μουντιάλ τον αγώνα τους στην Λαμία κι εμείς να κρατάμε στο προσκήνιο το ντέρμπι της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena», που ακολουθεί τον Άρη. Η ομάδα δεν το κάνει αυτό, θα παίξει την ζωή της αύριο με ό,τι καλύτερο είναι διαθέσιμο. Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός. Μη βάζουμε συνέχεια αυτογκόλ.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X