Μπάγερν: Κίνδυνος για τους Βαυαρούς να παίξουν στο «Μπερναμπέου» χωρίς οπαδούς!

Μπάγερν: Κίνδυνος για τους Βαυαρούς να παίξουν στο «Μπερναμπέου» χωρίς οπαδούς!
Photo Credits: INTIME

Τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της Μπάγερν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν κατάφερε να επικρατήσει της Άρσεναλ στη μεγάλη ρεβάνς του Μονάχου και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Champions League όπου θα βρει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βαυαροί ωστόσο κινδυνεύουν σοβαρά να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη στη ρεβάνς του ζευγαριού, χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό τους. Σύμφωνα με την «BILD» τα καπνογόνα που άναψαν στην «Allianz Arena» οι οπαδοί της Μπάγερν στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ φέρνουν τους Βαυαρούς μπροστά σε ενδεχόμενη τιμωρία.

Όπως αποκαλύπτουν τα γερμανικά Μέσα η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρήσει την Μπάγερν με αποκλεισμό των οπαδών τους από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το ίδιο για την Μπάγερν είχε συμβεί και απέναντι στην Άρσεναλ καθώς οι οπαδοί των Βαυαρών δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στο «Έμιρεϊτς».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X