Η Ιταλία με πέντε ομάδες στο νέο Champions League

Η Ιταλία με πέντε ομάδες στο νέο Champions League
Photo Credits: INTIME

Η γειτονική χώρα έχει συντελεστή 19.428 βαθμούς μετά τις προκρίσεις της Ρόμα και της Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιταλία εξασφάλισε μία από τις πρώτες δύο θέσεις στον συντελεστή της UEFA για το 2024 και ως εκ τούτου θα έχει πέντε εκπροσώπους στο Tσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έναν περισσότερο από την τρέχουσα σεζόν, όπως προέκυψε μετά τους προημιτελικούς των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Η γειτονική χώρα έχει συντελεστή 19.428 βαθμούς μετά τις προκρίσεις της Ρόμα και της Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League και της Φιορεντίνα στους «4» του Conference league.

Προηγείται της Γερμανίας (17.928 βαθμοί, τρεις ομάδες), ενώ η Αγγλία είναι τρίτη (17.375 βαθμοί), αλλά, μετά τον αποκλεισμό των Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ, το αγγλικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται μόνο από έναν μόνο σύλλογο, την Άστον Βίλα, που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό του Conference League.

Υπενθυμίζεται, ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα αλλάξει μορφή την επόμενη σεζόν, με 36 ομάδες στην φάση των ομίλων, αντί 32 που συμμετείχαν μέχρι την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X