Το απίστευτο κι όμως... ελληνικό και η υποχρέωση της ΑΕΚ...

Νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης περιμένει τις αντιδράσεις για τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αδικαιολόγητο πανικό και ασχολείται με ..."Βικελίδης"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πράγματι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και προφανώς είναι ελληνικό (και αυτό) το φαινόμενο. Αναφέρομαι στο θέμα που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα και αφορούσε φυσικά το γεγονός ότι προέκυψε μια φημολογία σχετικά με το γεγονός ότι υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος φέρεται να πέρασε ντόπινγκ κοντρόλ και ήταν θετικό το τεστ. Εστιάζω κατ’ αρχήν στο γεγονός ότι στη διάρκεια της απεργίας των ΜΜΕ υπήρξαν αναφορές στα social media και κυρίως στο Χ για διεθνή παίκτη ο οποίος ήταν θετικός σε έλεγχο που του έγινε. Κάτι που αντιμετωπίστηκε ως αστείο στην αρχή και όμως εξελίχθηκε στην πορεία κάτι σοβαρό (ποτέ βέβαια αλλά…).

Όλα άλλαξαν και προέκυψε σοβαρή συζήτηση όταν υπήρξε δημοσίευμα συγκεκριμένο για όσα κυκλοφορούσαν ως φήμη. Σε αυτό τονιζόταν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι υφίσταται τεστ θετικό σε αντιντοπινγκ κοντρόλ στο ματς της Εθνικής με την Γεωργία. Εκεί κι αν ξέφυγε η κατάσταση με αποτέλεσμα αφού έδωσαν …τυράκι στον κόσμο να τσιμπήσει και να αρχίσουν αναφορές από τρολ και γενικά άσχετα προφίλ, σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Φώτης Ιωαννίδης. Εδώ να αναφέρουμε ότι έγραφαν και άλλα ονόματα διεθνών, όχι μόνο του επιθετικού του Παναθηναϊκού, ωστόσο για αυτούς δεν …χόντρυνε το θέμα.

Από κει που βρήκαν υπόσταση οι απαράδεκτες φήμες, ήρθε και η διαβεβαίωση ότι το δείγμα δεν αφορά τον Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα απλά να αναζητούν ποιανού είναι τελικά. Έλα όμως που ακολούθησαν διαψεύσεις, η μία μετά την άλλη, σχετικά με την ύπαρξη γενικά θετικού δείγματος! Στην αρχή από ΕΠΟ, αλλά εννοείται πως είχε σε αυτούς που το έβγαλαν το θέμα καμία αξία η συγκεκριμένη διάψευση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει της UEFA. Ούτε αυτή όμως ήταν αρκετή προκειμένου έστω να σιωπήσουν έως ότου διαπιστώσουν αν φάγανε… παπά, ή υπάρχει όντως δείγμα θετικό και δεν το γνωρίζουν ΕΠΟ και UEFA όπως υποστήριζαν.

Η υποχρέωση της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη…Το απίστευτο κι όμως... ελληνικό και η υποχρέωση της ΑΕΚ...

Στη συνέχεια, προ λίγων ωρών κοινώς, ήταν η σειρά της FIFA και του ΕΟΚΑΝ, να επιβεβαιώσουν πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής και επιτέλους ακολούθησε απόλυτη σιγή. Έστω ας σιωπήσουν και έπειτα ας λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη εφόσον δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες τους. Διότι όπως τα γελοία τρολ προσπάθησαν να αμαυρώσουν τον Ιωαννίδη, έτσι το έκαναν και τα μη τρολ για την Εθνική, άλλους παίκτες και την ΕΠΟ. Οπότε συνιστά το μίνιμουμ της υποχρέωσης των ανθρώπων της Εθνικής και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να ασκήσουν κάθε νόμιμο και νομικό δικαίωμα σε όσους έβγαλαν τη συγκεκριμένη είδηση δίχως να προκύπτει κάτι τέτοιο από πουθενά και χωρίς κάτι επίσημο να το αποδεικνύει.

Είδε κανείς να ζητάει κάτι τέτοιο; Μόνο χαρά και σωστά για την άριστη απόφαση να τα βάλει ο Ιωαννίδης με όσους επιχείρησαν να του βλάψουν την εικόνα. Σωστά επαναλαμβάνω το έκανε και δικαιολογημένα: καλά κάνει, για να βάλουν μυαλό όλοι ειδικά στον γελοίο τόπο των social media, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνει και στον κανονικό κόσμο των ΜΜΕ όταν πρόκειται για τόσο σοβαρά θέματα. Όπως και να χει η ΑΕΚ δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί ενόψει των πολύ σημαντικών δύο αγώνων που υπάρχουν μπροστά της και η αρχή είναι στην Θεσσαλονίκη και στο “Βικελίδης”. Ήδη άλλωστε έχουν αρχίσει ερυθρόλευκοι και ασπρόμαυροι από το πρώτο ματς με τον Άρη τη βρώμικη σπέκουλα.

Δηλαδή να λέει ο ΠΑΟΚ, όχι ο επίσημος αλλά τα… επικοινωνιακά τρολ του, για παράδειγμα για τα ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, που έχει αποκλεισμό και δύο Χ απίθανα η Ένωση, είναι τουλάχιστον γελοίο. Τι θα έλεγαν αν ήταν τα ματς τα αντίστοιχα της ομάδας τους, για παράδειγμα, με αυτά με τον Πανσερραικό, να ήταν η ΑΕΚ στη θέση τους… Ακόμη θα έγραφαν φαντάζομαι τη στιγμή που από πουθενά στη δική μας περίπτωση δεν έγινε καν αναφορά. Δηλαδή κάπου ΕΛΕΟΣ… Ο πόλεμος εννοείται θα μεγαλώσει αν περάσουν οι νταμπλούχοι πρώτη φορά από το “Βικελίδης” φέτος, διότι επαναλαμβάνω, στα προηγούμενα δύο που έγιναν εκεί, η ομάδα του Αλμέιδα δεν τα κατάφερε. Έχει τώρα την υποχρέωση να το κάνει…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X