Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Νίκησε (3-2) τον Ατρόμητο στον τελικό του Women’s Futsal Championship

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Νίκησε (3-2) τον Ατρόμητο στον τελικό του Women’s Futsal Championship
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν κερδίζοντας με 3-2 τον Ατρόμητο στον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη κούπα για φέτος σήκωσε η γυναικεία ομάδα futsal της ΑΕΚ που επικράτησε στον τελικό του πρωταθλήματος με 3-2 του Ατρομήτου στο «Φυσίαθλον» της Παλλήνης.

Το ματς εξελίχθηκε σε «θρίλερ», με την ΑΕΚ να προηγείται, τον Ατρόμητο να προσπερνάει στο σκορ, αλλά τις «κιτρινόμαυρες» στο β’ ημίχρονο να ολοκληρώνουν μία επική ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ, η οποία άνοιξε το σκορ με την Μπαρτζακλή. Η «Ένωση» είχε ξεκάθαρα τον έλεγχο, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Κι έτσι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Με παρόμοιο τρόπο πέτυχε και το δεύτερό του τέρμα, με την ΑΕΚ να μην το βάζει κάτω. Αρχικά έκανε το 2-2 έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Στεφάτου και Κόλλια, με την πρώτη να σκοράρει. Και λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού, η Νίκα ολοκλήρωσε την επική ανατροπή σκοράροντας και δίνοντας το Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2
Σκόρερς: Μπαρτζακλή, Στεφάτου, Νίκ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X